Blijf ontwikkelen en
leren met de academy
​​​​​​​van JufMeester.nl

Onderhoud je bekwaamheid

Vanwege de ontwikkelingen in de maatschappij en binnen het onderwijs is het belangrijk om je bekwaamheid te onderhouden. Daarom organiseren we jaarlijks minimaal vier verschillende workshops. Hierdoor blijf je op de hoogte van actuele thema’s in het onderwijs en heb je contact met andere invallers! Na afloop ontvang je een bewijs van deelname. Dit bewijs van deelname kan worden opgevoerd voor (her)registratie in het Lerarenportfolio. Naast de workshops/ professionaliserings-bijeenkomsten krijg je op de Academy:

Trainingen

online

Nulpuntmeting

Waar wil je heen?

Begeleiding
en coaching

Geplande workshops

Graag verwelkomen wij jou in ons nieuwe pand in Nunspeet. Maak kennis met onze medewerkers, kijk waar de invalverzoeken binnen komen en geregeld worden. Tijdens deze avond is er ruimte voor ontmoeting en een leuke contacten. Zie hieronder de verschillende avonden.

Teach like a champion!

Geef les als een kampioen! Tijdens de cursus Teach like a champion leer je de juiste didactische en pedagogische vaardigheden, waardoor de betrokkenheid van jouw leerlingen toeneemt en de resultaten sterk verbeteren! Sta met meer zelfvertrouwen voor de klas en maak je lessen nóg leuker.


Data: 21 september en 29 september

Spreker/trainer: Rick van Dijk

Locatie: Laan 9, Nunspeet

Tijd: 21 september: 19.30 uur, 29 september: 14.00 uur


Bureaumind

Thema: pedagogisch klimaat en klassenmanagement

Effectief leerkrachtgedrag laat kinderen optimaal functioneren. De kwaliteiten van de leerkracht op gebied van didactiek, pedagogiek en klassenmanagement maken het verschil in wat kinderen leren in de tijd dat zij onderwijs volgen. In de omgang met kinderen met specifieke onderwijsbehoeften ligt de nadruk al snel op de kindfactoren. In deze nascholingscursus ligt het accent juist op de leerkracht die gedragsveranderingen bij leerlingen tot stand kan brengen.


Datum: volgt (februari 2022)
Locatie:
Laan 9 Nunspeet

Tijd: volgt, zodra nieuwe data bekend zijn

wiebelen en friemelen

Je kent allemaal het kind dat maar niet stil op zijn of haar stoel kan zitten. Kinderen kunnen onder- of overprikkeld raken en daardoor lastig gedrag vertonen. In deze cursus leer je waarom kinderen deze WiebelKriebels kunnen hebben. Je leert het verschil tussen onder- en overprikkeld gedrag te herkennen en krijgt strategieën aangereikt waarmee je storend gedrag kan voorkomen of beïnvloeden. Met als gevolg dat jij meer begrip hebt voor de leerling, de leerling zich prettiger voelt, hij/zij minder storend gedrag vertoond en zich beter kan concentreren!


Trainer: Ergotherapeuten Basje Wentink en Martine Stallinga
Datum: volgt (april 2022)
Locatie: Laan 9 Nunspeet

Tijd: volgt, zodra nieuwe data bekend zijn

Ook interessant om te weten!