Blijf je ontwikkelen

met de trainingen
van jufmeester.nl

van jufmeester.nl

Prikkelende workshops & masterclasses

Bekijk trainingen ›

Onderhoud je bekwaamheid

Vanwege de ontwikkelingen in de maatschappij en binnen het onderwijs is het belangrijk om je bekwaamheid te onderhouden. Daarom organiseren we jaarlijks minimaal vier verschillende workshops. Hierdoor blijf je op de hoogte van actuele thema’s in het onderwijs en heb je contact met andere invallers! Na afloop ontvang je een bewijs van deelname. Dit bewijs van deelname kan worden opgevoerd voor (her)registratie in het Lerarenportfolio. Naast de workshops/ professionaliserings-bijeenkomsten krijg je op de Academy:

Kennis

en ervaringen uitwisselen

Training

door experts uit de praktijk

Begeleiding

en coaching

Geplande workshops en trainingen


Graag verwelkomen wij jou in Nunspeet. Maak kennis met onze medewerkers, kijk waar de invalverzoeken binnen komen en geregeld worden. Tijdens deze avond is er ruimte voor ontmoeting en een leuke contacten.

Bekijk hieronder de verschillende workshops en trainingen.

Trainingen en masterclasses

Je lessen in orde Spreker/trainer: Peter Teitler


Op een ludieke manier brengt Peter Teitler je handige tools bij om orde te houden in de klas. Nuchter, vermakelijk en vanuit verschillende invalshoeken leer je kijken naar gedrag van kinderen.

Geef spannende microlessen

Spreker/trainer: Grej of the day


Verras je leerlingen! Met Grej of the day (GOTD) geef je spannende microlessen aan leerlingen van alle leeftijden. GOTD is een Zweeds onderwijsconcept van Micael Hermansson dat ondertussen razend populair is in Nederland en Vlaanderen. Leer meer over GOTD, hoe het werkt en waarom het werkt!

Leerdoelen en succescriteria

Spreker/trainer: Bazalt Groep


Waar ligt jouw focus? Ontdek de sleutel tot doelgericht lesgeven en leren. Het succes ligt in het focus op het leerproces (in plaats van op het product of eindresultaat), aldus onderzoeker en expert Shirley Clarke. Je gaat aan de slag met eigenaarschap van leerlingen en aandacht voor het leerproces.

Hier kan een quote over ontwikkelen en masterclasses van bijvoorbeeld deze lengte of iets dergelijks!

Marck van JufMeester.nl