Ik wil solliciteren
bij JufMeester,
​​​​​​​hoe werkt dat?

Allereerst: contact opnemen

Stel, je bent via social media, de krant of de website in aanraking gekomen met JufMeester.nl en de vervangingspool en je besluit om contact op te nemen. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt ons telefonisch bereiken, een WhatsApp bericht sturen of e-mailen. En uiteraard kun je ook de contactformulieren op de website gebruiken.

Kennismaking

Naar aanleiding van jouw interesse plant Nellemieke een gesprek op ons kantoor of op een locatie bij jou in de buurt. Zodoende hoef je niet ver te reizen en kunnen we persoonlijk met je kennismaken. We vertellen je over de vervangingspool en zijn erg benieuwd naar jou en jouw talenten! We vertellen je alles wat je moet weten over de vervangingspool en de aangesloten scholen. Daarnaast krijg je aanvullende informatie mee naar huis. Ook vertellen we je alles over onze online planningstool.

In dienst komen

Na een positieve kennismaking bellen de planner je referenties na. Na een positieve referentie lever je de benodigde documenten aan en vragen we je VOG aan. Je wordt ingeschaald conform CAO primair onderwijs. Vervolgens teken je een contract voor een half jaar en kan je aan de slag in de vervangingspool. Je komt in dienst bij JufMeester. Welkom in de vervangingspool!

Je gaat 6 maanden aan de slag in de pool. Deze tijd werk je op diverse scholen. Je bepaalt zelf wanneer en waar je wilt werken.​​​​​​​

Als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. We blijven contact houden! Aan het einde van je eerste zes maanden in de vervangingspool wordt er een voortgangsgesprek georganiseerd. We zijn benieuwd hoe je het werken binnen de vervangingspool ervaart en of we iets kunnen verbeteren. We denken graag mee over je wensen en je werk in onze vervangingspool. Bevallen de eerste maanden positief? Fijn! We houden je graag in de vervangingspool.

Herintreden?

Je bent een bevoegde leerkracht maar hebt al een tijd niet meer voor de klas gestaan. Nu wil je graag weer aan de slag binnen het basisonderwijs. We bieden je ondersteuning en begeleiding, op de manier die bij jou past. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Ook interessant om te weten!