Wij zijn op zoek naar
juffen, ​​​​​​​meesters en
onderwijsassistenten!

'Het mooie voor de invaller is
dat de school altijd blij met je is als je 's ochtends binnenkomt'

Henk Mudde is invalleerkracht voor Jufmeester.nl.
Bekijk zijn ervaring in de video.

Procedure van een invalverzoek

van telefoontje tot schoolbel

1

De betreffende school dient een invalverzoek in bij de planner.

2

De planner neemt na dit verzoek contact met ​​​​​​​je op.

3

Je wordt ingepland en ontvangt een bevestiging.

4

De school ontvangt ook ​​​​​​​een bevestiging hiervan.

Voorafgaand ontvang je een concrete instructie van de school. Op de desbetreffende dag zorg je dat je op tijd aanwezig bent op de school. De contactpersoon van de school vangt je op en maakt je wegwijs. Je maakt er een fijne werkdag van, samen met de kinderen. Aan het einde van de dag kijk je na wat nodig is, schrijf je een korte overdracht en zorg je ervoor dat het lokaal netjes opgeruimd achtergelaten wordt. Na je werkdag wordt contact met je opgenomen hoe je de dag hebt ervaren. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ervaringen!

Er zijn zoveel mogelijkheden!


Wil je aan de slag als juf of meester van groep 5? Of toch liever groep 8? Kunnen we jou vaste dagen inzetten? Of regel jij liever zelf je beschikbaarheid? Bij het invullen van een verzoek wordt rekening gehouden met je bevoegdheid, ervaring en identiteit. En, wil je invallen voor langere tijd? Of liever een ochtend per maand? Er zijn zoveel mogelijkheden. Ook met de reistijd, wil je een half uur reistijd of is een uurtje ook prima? Wij horen graag wat jouw voorkeuren zijn! Ps. als je onderwijsassistent of student bent, ben je ook van harte welkom! Of wanneer u met pensioen bent en nog graag af en toe voor de klas staat... Er zijn zoveel mogelijkheden!

Werk bij meer dan 80 scholen door heel Nederland

Met de vervangingspool van JufMeester organiseren wij de vervanging binnen meer dan 80 scholen. Van het Groene Hart tot het hoge noorden. Elke dag zetten leerkrachten, onderwijsassistenten en intern begeleiders hun talenten voor kinderen in. De scholen die bij de vervangingspool aangesloten zijn, zijn christelijke en reformatorische scholen.

Wil jij een professionele bijdrage
leveren aan het onderwijs?

We werken met een simpele en overzichtelijke online planningstool. Hiermee kun je zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken bij de vervangingspool door jouw beschikbaarheid en werkdagen aan te geven. Daarnaast kun je ook aangeven in welke groepen je wilt invallen. Heb je nog andere wensen? Ook daar houden we rekening mee! Wil je een professionele bijdrage leveren aan het christelijk / reformatorische onderwijs in je regio? Neem dan contact met ons op!

Ook interessant om te weten!