Ga jij de uitdaging aan
​​​​​​​als flexibel inzetbaar onderwijstalent?

Eerst laagdrempelig wat vragen stellen?

Werk bij Meer dan 50 scholen door heel Nederland

Met de vervangingspool van JufMeester.nl organiseren wij de vervanging binnen meer dan 50 scholen in de regio tussen Friesland, Twente en de Betuwe. Elke dag zetten leerkrachten, onderwijsassistenten en intern begeleiders hun talenten voor kinderen in. De scholen die bij de vervangingspool aangesloten zijn, zijn christelijke en reformatorische scholen.

Uitdagend door de grote diversiteit aan scholen

Door de mogelijkheid om op verschillende scholen te werken doe je brede ervaring op in het basisonderwijs. Je leert de diversiteit aan scholen kennen en draagt bij aan de professionalisering van het onderwijs vanuit jouw expertise. Bij het invullen van een verzoek wordt rekening gehouden met je bevoegdheid, ervaring en identiteit. We vullen ook verzoeken voor dagjes en langere termijn in.

Wil jij een professionele bijdrage leveren aan het onderwijs?

We werken met een simpele en overzichtelijke online planningstool. Hiermee kun je zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken bij de vervangingspool door jouw beschikbaarheid en werkdagen aan te geven. Daarnaast kun je ook aangeven in welke groepen je wilt invallen. Heb je nog andere wensen? Ook daar houden we rekening mee! Wil je een professionele bijdrage leveren aan het christelijk / reformatorische onderwijs in je regio? Neem dan contact met ons op!

procedure van een invalverzoek

van telefoontje tot schoolbel

1

De betreffende school dient een invalverzoek in bij de planner.

2

De planner neemt na dit verzoek contact met
​​​​​​​je op.

3

Je wordt ingepland en ontvangt een bevestiging.

4

De school ontvangt ook
​​​​​​​een bevestiging hiervan.

Voorafgaand ontvang je een concrete instructie van de school. Op de desbetreffende dag zorg je dat je op tijd aanwezig bent op de school. De contactpersoon van de school vangt je op en maakt je wegwijs. Je maakt er een fijne werkdag van, samen met de kinderen. Aan het einde van de dag kijk je na wat nodig is, schrijf je een korte overdracht en zorg je ervoor dat het lokaal netjes opgeruimd achtergelaten wordt. Na je werkdag wordt contact met je opgenomen hoe je de dag hebt ervaren. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ervaringen!

Ook interessant om te weten!