Blijf ontwikkelen en
leren met de academy
​​​​​​​van JufMeester

Onderhoud je bekwaamheid

Vanwege de ontwikkelingen in de maatschappij en binnen het onderwijs is het belangrijk om je bekwaamheid te onderhouden. Daarom organiseren we jaarlijks minimaal vier verschillende workshops. Hierdoor blijf je op de hoogte van actuele thema’s in het onderwijs en heb je contact met andere invallers! Na afloop ontvang je een bewijs van deelname. Dit bewijs van deelname kan worden opgevoerd voor (her)registratie in het Lerarenportfolio.

Toepasbaar

de volgende ochtend toe te passen, daar gaan we van uit

Deskundig

trainers en sprekers zijn ervaren en kennen de praktijk

Verbinding
ontmoet collega's en deel kennis en ervaring

De workshops en trainingen van dit schooljaar liggen achter ons. Hou de pagina en social media in de gaten voor het nieuwe aanbod! Welkom in Nunspeet! Maak kennis met onze medewerkers, kijk waar de invalverzoeken binnen komen en geregeld worden. Tijdens deze avond ontmoet je je collega's weer en doe je leuke contacten op. Zie hieronder de verschillende workshops en trainingen.

leerdoelen en succescriteria: waar ligt jouw focus?


Spreker: gedragspecialist en onderwijsadviseur Marije van Onna (Bazalt Groep)

Waar ging het over?

Aan de hand van het boek 'leerdoelen en succescriteria'van Shirley Clarke werd de workshop gegeven.


Ontdek de sleutel tot doelgericht lesgeven en leren. Het succes ligt in het focussen op het leerproces in plaats van op het product of het eindresultaat, aldus Shirley Clarke. Leerdoelen en succescriteria nemen hierbij een essentiële plaats in.


Geef spannende microlessen en verras je leerlingen!


Spreker/trainer: Grej of the day

Waar ging de workshop over?

Met Grej of the day (GOTD) geef je spannende microlessen aan leerlingen van alle leeftijden. GOTD is een Zweeds onderwijsconcept van Micael Hermansson dat ondertussen razend populair is in Nederland en Vlaanderen.

​​​​​​​

Heb je een idee voor een volgende workshop?

Met onze workshops geven wij praktische handvatten aan leerkrachten. Specifiek gericht op de directe toepasbaarheid. Leerkrachten moeten er bij wijze van spreken de volgende ochtend wat aan hebben. Dat past bij het werken en ontwikkelen op meerdere scholen.

Ook interessant om te weten!