Hoe zit het
contractueel en
​​​​​​​​​​​​​​qua investering?

Arbeidsrelatie en inlenersbeloning

De school is verantwoordelijk voor een goede opvang en begeleiding van de vervanger. Je zorgt dat de vervanger wegwijs wordt gemaakt binnen de school en geeft instructies over de werkzaamheden gedurende de vervanging. Voor het functioneren van de vervanger is JufMeester verantwoordelijk.

Abonnement of ‘no cure, no pay’

Voor het gebruikmaken van de vervangingspool kan er gekozen worden uit twee opties:

Abonnementsvorm

Je betaalt een maandelijks bedrag als abonnementsgeld. Voor dit bedrag zorgen we voor werving van invallers, opname in het digitale systeem, het regelen van invalverzoeken etc. Het abonnementsgeld wordt bepaald aan de hand van het aantal leerlingen van je school.


Bij inzet van een invaller betaal je de loonkosten van de ingezette invallers. Hiervoor wordt een vast weekbedrag per gewerkte wtf gerekend, afhankelijk van de betreffende functie en bijbehorende salarisschaal / -trede.

'No cure, no pay'

Voor inschrijving bij de vervangingspool betaal je eenmalig een bedrag. Voor dit bedrag word je ingeschreven in de planningsapplicatie. Verder is dit bedrag gebaseerd op de kosten voor de werving en selectie van vervangers, de werkzaamheden van de planner en de kosten van de planningsapplicatie. Het genoemde bedrag is onafhankelijk van het aantal leerlingen dat de school bezoekt. Bij deze variant worden alleen kosten gemaakt als er daadwerkelijk een invaller wordt ingezet. Je betaalt de loonkosten van de ingezette invallers. Hiervoor wordt een vast weekbedrag per gewerkte wtf gerekend, afhankelijk van de betreffende functie en bijbehorende salarisschaal / -trede. Wel worden de bedragen vermeerderd met een vast bedrag per hele gewerkte week en naar rato van de gewerkte werktijdfactor.

Ook interessant om te weten!