opdrachtgevers en
leerkrachten over
​​​​​​​​​​​​​jufmeester

Onze werkwijze liever zelf ontdekken?

Achter elke review zit een verhaal

We kunnen u nog zo mooi en uitgebreid vertellen over onze diensten en specialismen, maar wat is er meer waard dan de mening van onze opdrachtgevers? Bekijk hieronder de reviews en ervaringen.

Jacolijn Hoepel, werkt een dag in de week via JufMeester, naast haar reguliere baan als leerkracht


‘Je bent altijd baas over je eigen agenda.'


„De flexibiliteit die je hebt als invalkracht is erg leuk en je bent altijd de baas over je eigen agenda”, aldus Jacolijn Hoepel, die vier dagen per week in dienst is van de christelijke basisschool Het Mosterdzaadje in Gortel. “Maar de vrijdag heb ik vrij en dan vind ik het fijn om scholen te kunnen helpen die in nood zitten’, vertelt zij.


Jacolijn heeft inmiddels op een kleine 10 basisscholen ingevallen. Meestal weet ze ruim van tevoren waar ze naar toe moet en somt moeiteloos de voordelen op van invallen: “Je leert weer nieuwe dingen die je meeneemt naar de school waar je voor vast werkt’, vertelt ze. “En collega’s vragen haar ook wel om op de invalschool te kijken of er goede ideeën zijn voor problemen waar zij zelf tegenaan lopen.”

Herv. Basisschool De Triangel in Rouveen

'In deze onzekere tijden kunnen we áltijd op JufMeester bouwen’


JufMeester realiseert het. Of het nu op korte of lange termijn is; altijd de juiste invaller voor de klas! Waarom moeten we moeilijk doen, als het met JufMeester kan? Er zijn korte lijntjes qua communicatie en over de wijze van communicatie ben ik positief. Een vast aanspreekpunt werkt heel goed. Het is fijn om af en toe elkaar telefonisch te spreken om ervaringen uit te wisselen. Dit schooljaar hebben we veel gebruik gemaakt van de diensten van JufMeester. Er wordt altijd maatwerk geleverd en over de invallers zijn we enthousiast. De talenten van de invallers worden ingezet en zijn zeker een meerwaarde voor onze school.

Louw van der Zwan, directeurJufMeester weet goed in te spelen op de behoefte die er bij ons van tijd tot tijd speelt’


Wij kunnen wij al een aantal jaren een beroep doen op de vervangingspool. JufMeester speelt heel goed in op de behoefte die er bij ons van tijd tot tijd speelt. Dit blijkt o.a. in: een goede bereikbaarheid, een vriendelijke behandeling, een vlotte afhandeling van aanvragen en het meedenken in lastigere en/of langdurige vervangings-problematiek. Juist in tijden als zoveel zaken je aandacht kunnen vragen binnen je school, is het erg prettig om ontzorgd te worden op het terrein van vervanging. JufMeester probeert ook de kwaliteit van hun juffen en meesters op peil te houden en gaat altijd in overleg over een passende oplossing. Kortom: we zijn blij met JufMeester!

in​​​​​​​valler JufMeester

Een stukje schrijven over het invallen… dat lijkt me lastig. Want wat moet ik schrijven over zoveel diversiteit aan kinderen, verschillende scholen en omgevingen die elke keer weer anders zijn? Wat moet ik schrijven over die honderden gezichtjes van kinderen, over het karakter van iedereen en over al die leuke en spontane momentjes die ik meemaak?

Want de reden dat ik mij inschreef bij JufMeester heeft met al deze bijzonderheden te maken. Hoeveel uitdaging zou het brengen als ik mag werken op verschillende scholen, in verschillende groepen met verschillende kinderen? Heel veel, kan ik u vertellen. Het is elke dag weer een verrassing wat je mag doen. Dat hoort ook een beetje bij het onderwijs, maar als het ook nog op allerlei scholen is; komen er veel verrassingen op je af. Soms werk ik voor een langere periode op één school, soms een dagje hier en dan weer daar. JufMeester houdt rekening met je voorkeuren voor bijv. leeftijd / groep en afstand tussen uw huis en de school. Hierdoor werk je niet tegen je zin maar juist omdat je er zin in hebt!


En kun je een weekje niet invallen? Geen probleem. Door je eigen agenda in te vullen kan je werken op jouw tijd. Dus ben je niet bang voor een beetje uitdaging, voor een enorme dosis aan nieuwe dingen en ben je creatief & flexibel? Schrijf je in! Hoe meer mensen, hoe beter we het onderwijs door kunnen laten gaan.

Jeanet Roseboom, invaller

Flexibele organisatie met hele fijne mensen

Ik koos ooit voor de pabo, maar toen ik ging solliciteren, verstuurde ik enorm veel brieven, want er was weinig werk. Eén dag voor de zomervakantie kreeg ik te horen dat ik in Waardenburg aan het werk kon en daar ben ik toen in de buurt gaan wonen. Tot aan mijn trouwen werkte ik er: vijf jaar. Maar toen we in Renkum een huis kochten, bleek dat met 40 minuten reistijd toch best lastig,” vertelt ze. „Ik huldigde het standpunt, dat wie een kindje krijgt er ook voor het kind moest zijn, dus stopte ik met werken toen onze eerste kwam. Tegelijkertijd dacht ik wel: als er nu iets in de buurt was waar ik af en toe zou kunnen invallen, dan wil ik dat best wel doen, dus meldde ik me aan bij de invalpool van JufMeester.nl. Op die manier kwam ik aan het werk in Bennekom, na een half jaar toch weer in Waardenburg en later ook in Wekerom. Ik ervaar JufMeester.nl als een enorm flexibele organisatie met hele fijne mensen. Voor een invaller is het fijn als je een school een beetje kent. Je weet waar alles ligt en wat de regels zijn. Het is belangrijk dat én de school en de leerlingen blij zijn als je komt, maar je moet het ook leuk hebben voor jezelf. Je moet soms ook je eigen grenzen bepalen, anders geef je snel te veel. Tenminste, ík wel. Het onderwijsbloed kruipt bij mij toch waar het niet gaan kan.