Egberdina Post

‘Een organisatie,
​​​​​​​waar de betrokkenheid groot is’

Invalkracht via JufMeester.nl

Ruim anderhalf jaar werk ik nu met plezier bij JufMeester. Een fijne organisatie, waar de betrokkenheid groot is! Er wordt meegedacht, er is ruimte voor gesprek en goed bereikbaar! Daarnaast wordt bij JufMeester met veel dingen rekening gehouden, zoals de afstand en het aantal dagen dat je kunt of wilt werken. Op dit moment ben ik vaste invaller voor drie dagen, daarnaast volg ik de ‘Master Speltherapie’ op de Christelijke Hogeschool Ede. Het invalwerk is heel afwisselend, zo heb ik een langere periode ingevallen in de Oekraïense taalklas, wat een mooie en bijzondere ervaring was. Het leuke van invallen is dat je verschillende scholen ziet, met een eigen manier van werken. Je leert zo veel nieuwe dingen, die je weer kunt meenemen naar een andere school. Op dit moment mag ik invallen op het speciaal basisonderwijs, wat een goede combinatie is met mijn studie. Het geleerde op de opleiding, kan ik regelmatig toepassen in de klas.


JufMeester biedt ook interessante en leerzame masterclass/workshops aan. Dit schooljaar was er de mogelijkheid om de workshop van Deviaa ‘Gedrag zien en lezen’ te volgen. Wat een mooie aanvulling was op mijn huidige invalwerk.


Leuke invalervaring:

Na een aantal dagen in groep 5 gewerkt te hebben, kwam er een meisje naar mij toe. ‘Juf, ik dacht dat u er heel anders zou uitzien, dan op de foto uit de nieuwsbrief. Mijn moeder vond dat u er in werkelijkheid nog veel jonger uitziet’. Een andere leerling reageerde daar als volgt op: ‘U bent toch al wel veertig’. Tja, leeftijd blijft voor leerlingen lastig.

Benieuwd naar meer ervaringen?